torstai 31. tammikuuta 2013

Suomalainen toisinajattelija ja vainottu Seppo Lehto fb-sivuillaan: Miehittäjän vastikkeeton rahoitus = perseenanto ilmaiseksi ei kanna hedelmää, jollei kuppaa, aidsia, tippuria, hiivasientä, klamydiaa sellaisiksi lasketa? Oman maan velka-armahdus omille kansalaisille olisi kestävämpää kehitystä


Suomalainen toisinajattelija ja vainottu Seppo Lehto fb-sivuillaan: Miehittäjän vastikkeeton rahoitus = perseenanto ilmaiseksi ei kanna hedelmää, jollei kuppaa, aidsia, tippuria, hiivasientä, klamydiaa sellaisiksi lasketa? 

Oman maan velka-armahdus omille kansalaisille olisi kestävämpää kehitystä.

Paavo Lipposen hallitukset, samoin edeltäjiensä ja jälkeensä tulleetkin hallituksemme antoivat sovjet-aikuisia velkoja anteeksi miljarditolkulla, vastoin muiden velkojien suosituksia. Moskovan oblastin perseennuolu ei ole edes orjamasterille hyväksi? Rohtuuhan siinä jo anus kohteellakin?

Oltaisiin nekin rahat voitu käyttää oman kansan hyväksi?Pro Suomi suomalaisille, Saksa saksalaisille ja Ruotsi suomalaisille, tanskalaisille ja ruottalaisille ;)

Tamperelainen Seppo Lehto joutui vainottuna hakemaan turvapaikkaa 2010 sekä Norjasta että Sveitsistä tavja kgb-halosen ja mika illmanin demlamafian kostoa paeten:


----------

-----------------------------------------
--------------------------------------------------
http://patriot-talks.blogspot.fi/
----------------------------------------------------------------------------