perjantai 25. joulukuuta 2020

Vuoden 2020 lopun lähestyessä siirrymme 2021 kuntavaalien jumalattomaan mädätystodellisuuteen missä jälleen markkinoidaan kommariäänitorvin maamme mädätyksen puolesta kansamme etu unohtaen

Vuoden 2020 lopun lähestyessä siirrymme 2021 kuntavaalien jumalattomaan mädätystodellisuuteen missä jälleen markkinoidaan kommariäänitorvin maamme mädätyksen puolesta kansamme etu unohtaen

Vaihtoehtoja on. Tampereella ykkösvaihtoehto omalla valitsijayhdistyslistallaan:

Https://Sitoutumaton-kuntavaaliehdokas.blogspot.com

Seppo Lehto kuntavaaliehdokas 2021

On erikoista että kriittinen ajattelu pyritään estämään ilmaisunvapauksia riistäen kansamme etu unohtaen. Unohdetaan että sdp ja kytkynä kommarit aloittivat aseellisen kapinan talvella 1918 ja ovat edelleen eduskunnassa. Nyt pyritään estämään kansallismielisten tahojen pelkät sanat ja ilmaisunvapaus mm väittämällä oheistä julistetta jotenkin sopimattomaksi? Kuka pystyy kiistämään ko julisteen tosiasia-arvot? Pisatulosten mukaan joka maassa missä rajaton maahanmuutto on ok, niin pisatulokset putoavat, sisäinen turvattomuus lisääntynyt mm raiskauksin, pahoinpitelyin etc.


https://Kuntavaaliehdokas-Tampere-2021.blogspot.com


Keskustelua suomalaisista perusoikeuksista sananvapaudesta ilmaisuvapaudesta aluepalautuksista miehittäjä-Ryssän alueriistoista matu- ja islaminvaasioista, sekä yrittäjyydestä Keskustelua kuntavaaleihin 2021 Tampereella sananvalmiiden kuntavaaliehdokkaiden marssina valtuustoon: 

Keskustelua, sitä ei ole, on vain ns. virkaportaaseen päässeiden ryssäläisten / bryssäläisten desanttiemme ulinajaa ja uikutusta siitä mitä suomalaiset eivät saa sanoa, kirjata, monasti sekin tulkinnanvaraista. Kun samasta asiasta kirjaa samoin svedupelle tai julkihomo, niin asia on ok, mutta jos suomalainen ko asiasta kommentoi, niin se on rasismia tmv kommariulinaa. 

Kuntavaaliehdokas Tampere 2021 Huk Seppo Lehto valintasi varma vapaussoturien perintöä kunnioittaen. 

Nykykokoomus häpäisee vapaussotien perintömme ryssäläisillä matu- ja islammyönteisillä valhelausumillaan, kuten muutkin bryssäläiset desanttipuolueemme.

-------------

https://patriot-talks.blogspot.com/

----------------------------------------